LM Advocaten

LM advocaten, Louise van der Veen en Marion Arends. Twee advocaten in hart en nieren die vinden dat het ook anders kan. Niet alleen een ‘sociale’ praktijk of een ‘commerciële’ praktijk. Het kan ook tegelijk. Niet alleen voor particulieren of voor ondernemers. Het kan ook allebei. Niet alleen traditionele of moderne advocatuur. Het kan ook samen, het kan ook anders.

LM advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Door deze unieke combinatie kunnen zowel werkgevers, werknemers als uitkeringsgerechtigden worden bijgestaan op een heel breed terrein. In het geven van advies en, als dat nodig blijkt, bij het voeren van procedures.

De advocaten van LM advocaten laten zich omschrijven als waar mogelijk modern en waar nodig traditioneel, sociaal maar ook zakelijk, betrokken, bevlogen maar bovenal dienstverlenend. En niet onbelangrijk, ze hebben veel plezier in hun werk.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt ons bellen als u vragen heeft over uw positie als werknemer of werkgever. Wij adviseren u om in een vroegtijdig stadium contact met ons op te nemen zodat u ook snel weet waar u aan toe bent. Indien (acute) actie is vereist, dan informeren we u daar uiteraard over en dan maken wij verder afspraken met u.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te overleggen    Menu